Waterflessen

Wat zijn de voordelen van fruitwater?

fruitwater flessen

Fruitwater drinken en afvallen

Zou je af willen vallen of gewoon wat gezonder willen leven? Fruitwater kan je hierbij helpen. We hebben ongeveer twee liter water per dag nodig, maar tientallen glazen vocht achterover tikken zonder enige smaak is op zijn zachtst gezegd best saai. Toch? Stop een citroen in je glas, of ieder ander stuk fruit, dan wordt het al een stuk leuker. En lekkerder! Maar wat is het eigenlijk? En hoe gebruik je het?

Fruitwater is een combinatie van verschillende soorten fruit, groenten en kruiden ondergedompeld in koud water. Vaak wordt dit gedaan door fruit in een flesje te stoppen en daar water aan toe te voegen, maar je kan ook gebruik maken van waterflessen met een fruitfilter of infuser.

Wat zijn de voordelen van fruitwater?

Bijna net zo lekker als frisdrank, maar dan met nul calorieën. Dat maakt gezonder leven (of eventueel afvallen) een stuk makkelijker en leuker.

Nog niet overtuigd? Check dan deze andere voordelen eens:

  • Haalt afvalstoffen uit je systeem.
  • Zorgt voor een voller gevoel.
  • Zorgt voor minder vermoeidheid tijdens het sporten.
  • Helpt bij een sneller herstel na je work-out.
  • Verbetert je humeur.

Met een vleugje citroen

Het leuke aan fruitwater is dat je kunt spelen met smaak. Kies bijvoorbeeld voor een schijfje citroen als basis. Niet alleen lekker fris, maar ook goed voor je lijf. Het reinigt je lichaam, neutraliseert de pH-waarde en het geeft een boost aan je imuunsysteem. En dat, hell yeah, stimuleert de verbranding van je eten. Oftewel: je valt makkelijker af. En dat is alleen nog maar dat ene schijfje citroen. Feest!

Drinkflessen met fruitfilter of fruitinfuser

Fruitwater kun je thuis drinken, maar vaak ben je onderweg of op het werk. Hoe neem je dan je drankje mee? Dat kan gemakkelijk met één van de verschillende flessen met fruitfilter in onze shop.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *